Over vc De Schelde > Zaalverhuur

Op deze pagina

Vrijetijdscentrum De Schelde

In het vrijetijdscentrum bieden wij verschillende goed uitgeruste lokalen aan die je kan huren. Je kan een vergaderlokaal huren tot 24 personen, een leskeuken, het knutselatelier, de foyer of de concertzaal.

Wil je een lokaal huren? Vul dan het online aanvraagformulier in. Opgelet: Je reservatie is pas definitief na een bevestiging door een medewerker van vrijetijdscentrum De Schelde. 

Je vindt alle informatie, prijzen en voorwaarden in het huurreglement en het retributiereglement. Voor de concertzaal vind je hier de technische fiche met de capaciteit, afmetingen, technische inrichting en materialen.

Bij het huren van de foyer en/of de concertzaal, ben je verplicht drank af te nemen van het vrijetijdscentrum. Bij de andere lokalen is er gratis (bruis)water, thee, koffie en chocolademelk ter beschikking.

Voor meer info kan je bellen naar het nummer 03 298 27 30 of mailen naar vrijetijdscentrumdeschelde@antwerpen.be

Sporthal De Polder

In sporthal De Polder kan je terecht voor badminton, baseball, basketbal, handbal, korfbal, tennis, turnen, volleybal en zaalvoetbal.

Sporthal De Polder is een onbemande sporthal. Vaste gebruikers krijgen via een badgesysteem toegang tot de sporthal. Ook als sporadische sporter kan je de sporthal reserveren.

Voor meer info en reservaties kan je contact opnemen met:

Beheer sporthallen sector Noord
Rodeloopstraat 2
2170 Merksem
tel. 03 288 34 80
fax 03 288 34 89
sholnoord.administratie@stad.antwerpen.be