A-kaartactiviteiten in de herfstvakantie

Jeugdaanbod (4-7 jaar)

Ma 30/10 - 9 tot 16.30 uur

Regenboogdag

Alles staat vandaag in het teken van de regenbogen. Het heeft iets geheimszinnigs, we zien het wel maar kunnen het niet aanraken of er onderdoor lopen. Wij gaan zorgen dat de regenboog vandaag met zijn 7 kleuren enorm zal schitteren. Neem je lunch, snacks en drank mee.


Di 31/10 - 9 tot 16.30 uur

Safari

Zet je safarihoed op want we gaan op avontuur door de Savanne van Afrika!  We kijken door een verrekijker en gaan opzoek naar 'the big five'. Kan jij ze allemaal herkennen? Neem je lunch, snacks en drank mee.


Do 2/11 - 8.30 tot 18 uur

Uitstap: Technopolis

Technopolis is een plek waar je op een leuke manier van alles over wetenschap en technologie kan ontdekken. Probeer de interactieve opstellingen uit en laat je keer op keer verrassen door  live experimenten. Tijdens de herfstvakantie kan je daarnaast ook deelnemen aan originele workshops. Neem je lunch, snacks en drank mee.


Vr 3/11 - 9 tot 16.30 uur

Diep in de zee

In de wondere wereld van het blauwe heldere water gaan we nog wat dieper de zee in. Wil jij weten hoe zeemeerminnen spelen en zingen onder water? Hoe snel dolfijnen kunnen zwemmen? Vandaag gaan we deze zee dieren allemaal tegenkomen. Neem je lunch, snacks en drank mee.

 

Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Inschrijving: 5 euro
  • Inschrijving uitstap: 20 euro
  • Kansentarief activiteit: 2 euro
  • Kansentarief uitstap: 4 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

Je kan inschrijven via de website of via het stedelijk contactcenter op 032211333. De inschrijvingen starten op woensdag 13 september om 9 uur.

Opgelet: hou het A-kaartnummer en de geboortedatum van het kind dat je wil inschrijven bij de hand. Pas na betaling ben je zeker van deelname.