A-kaartactiviteiten in de herfstvakantie

Jeugdaanbod (4-7 jaar)

Ma 28/10 - 9 tot 16.30 uur

Themadag: ​De wondere kabouterwereld

Kaboutertjes wonen in paddestoelen. Ze werken altijd heel hard en vinden het fijn om mensen en dieren te verrassen. Vandaag knutselen en spelen jullie met kabouter Pierelier. Afgewisseld met sport en spel. Neem je lunch, snacks en drank mee.


Di 29/10 - 9 tot 16.30 uur

Themadag: ​Dino's en Draken

Pas op! De gevaarlijke Dinosaurus Drietand en zijn vuurspuwende draken komen eraan! We moeten snel vluchten naar onze veilige grot! Rennen maar! Hopelijk kunnen we onze pasgeboren dino's en draken nog redden. Neem je lunch, snacks en drank mee.


Wo 30/10 - 9 tot 16.30 uur

Themadag: ​Dierenplezier

Welkom in de wondere dierenwereld. Ben jij ook zo zot op de prachtige kleuren van de pauw of ben je meer te vinden voor de stoere manen van de leeuw? Vind je een konijn echt onwijs schattig of kijk je liever naar de gekke bekken van een aap? Een creatieve dag voor echte dierenvrienden. Neem je lunch, snacks en drank mee.


Do 31/10 - 9 tot 16.30 uur

Themadag: ​Magische dag: professor Mercury

In ons klein kinderlabo mag iedereen zich volledig uitleven. Dat wordt spelen met water, kruiden, geuren en kleuren, verbaasd kijken naar de fysische proeven van onze professor, luidop mee fantaseren over uitvindingen, zelf een nieuw drakendrankje mixen en natuurlijk hartelijk lachen om de grappige situaties met de zotte banaan. Neem je lunch, snacks en drank mee.

 

Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Inschrijving: 5 euro
  • Inschrijving uitstap: 20 euro
  • Kansentarief activiteit: 2 euro
  • Kansentarief uitstap: 4 euro
locatie
  • Vrijetijdscentrum De Schelde
  • De Keyserhoeve 66
  • 2040 Zandvliet

Extra

Je kan inschrijven via de website of via het stedelijk contactcenter op 032211333. De inschrijvingen starten op woensdag 11 september om 9 uur.

Opgelet: hou het A-kaartnummer en de geboortedatum van het kind dat je wil inschrijven bij de hand. Pas na betaling ben je zeker van deelname.